Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcs

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Barcs

Barcsi Rekreációs Termálközpont

Elérhetőségek

Cím: 7570 Barcs, Május 1. u. 2.
Tel.: +36 82 565 500
Mobil:
Fax: +36 82 463 143
E-mail: gyogyfurdobarcs@fibermail.hu
Honlap:
GPS: LAT: 45.959235, LON: 17.452453

Nyitvatartás

A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ egész évben minden nap 8.00 - 20.00 óráig várja a fürdőzőket.

Eltérő nyitvatartási napok
január 1., 12-20-ig nyitva
húsvét vasárnap, zárva
november 1., zárva
december 24., 8-12-ig nyitva
december 25., zárva
december 31., 8-12-ig nyitva

Akik ma Barcsra látogatnak színvonalas körülmények között fürdőzhetnek ebben a kellemes hangulatú kisvárosban.

Fotók

Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcsi Rekreációs Termálközpont - Barcsi Rekreációs Termálközpont -

Leírás

Barcs Somogyország déli részén, a Dráva partján helyezkedik el. Nagy forgalmú határátkelőhellyel rendelkezik, így Somogy déli kapujaként is szokták emlegetni. E területen található a Duna-Dráva Nemzeti Park, amely érintetlen környezetével, egyedi élővilágával elvarázsolja az ide látogatókat. Városunk kiemelkedő kincse a gyógyvíz, és az arra épülő fürdő. Az 1317 méterről feltörő, 55 oC hőmérsékletű, nátrium- hidrogén-karbonátos jellegű víz, ásványi anyagokban nagyon gazdag. A Barcsi Gyógyfürdő a régió legújabb és legmodernebb fürdője, közel 3 ha-os területen a város tradicionális középpontjában épült fel. A korszerű létesítményben, szinvonalas és szép környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak vendégeink. Az egész évben üzemelő fürdő fedett részében hat, szabadtéren pedig két medence folyamatosan várja vendégeinket, akik a nyári szezonban a nagy zöld területen további két szezonális medencét is használhatnak. A fürdés mellett strandröplabda és lábtengó pályák, játszótér, étterem és büfé várja az ide látogatókat. A Rekreációs Központ sokoldalú szolgáltatásai révén a családok, a fiatalok és a gyógyulásra váró vendégek számára egyaránt kikapcsolódást biztosít.

A fürdő területén működő gyógyászati részlegben a reumatológiai szakrendelés keretein belül gyógyászati kezelések, továbbá számos egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatás vehető igénybe.
A Wellness kedvelőinek szaunák és a jakuzzi mellett masszázst ajánlunk.

Térkép

Extra

A városban a szálláslehetőségek száma évről-évre bővül, jelenleg több kisebb - de annál színvonalasabb panzió várja a kedves vendégeket.
A kempingélet kedvelőinek szeretnénk előre jelezni, hogy hamarosan megnyitja kapuit a Gyógyfürdőre közvetlen átjárást biztosító kemping is!

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!