Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Battonya Termál Strandfürdő - Battonya

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Battonya

Battonya Termál Strandfürdő

Elérhetőségek

Cím: 5830 Battonya, Bajcsy u. 72.
Tel.: +36 68 456 048
Mobil: +36 30 943 9242
Fax:
E-mail: zsilka@t-email.hu
Honlap: www.myland.hu
GPS: LAT: 46.284089, LON: 21.020751

Nyitvatartás

Fotók

Battonya Termál Strandfürdő - Battonya Termál Strandfürdő - Termálvizes medence Battonya Termál Strandfürdő - Battonya Termál Strandfürdő - Termálvizes medence Battonya Termál Strandfürdő - Battonya Termál Strandfürdő - Tanmedence Battonya Termál Strandfürdő - A Strand bejárata Battonya Termál Strandfürdő - Madártávlatból

Leírás

Három hidegvizes medencével rendelkezik, mindhárom medence víz-visszaforgatásos és feszített víztükrű. Ezek mellett termálvizes gyógyfürdő medence is várja a látogatókat. A város határában található termálvíz gyógyvízzé nyilvánítása folyamatban van. A strandon belül a sportolási lehetőségek is adottak: strandröplabda, tollas labda, láb-tenisz pálya, foci pálya, és a tanmedencében viziröplabda igénybevételére van lehetőség.

Alföldi környezetben, annak védett természeti kincsei közelében, a szakrális építészet számos emlékének szomszédságában tölthetik idejüket azok a fürdőzők, akik a battonyai fürdőt választják. A battonyai termálvíz hivatalosan még nem lett gyógyvízzé nyilvánítva, de a tapasztalatok szerint hatékonyan alkalmazható fürdőkúraként különféle mozgásszervi megbetegedések esetében. A fürdőben jelenleg egy gyógyvizes medence, egy tanmedence és három feszített víztükrű úszómedence várja a vendégeket. Ezek mellet a fürdő területén belül strandröplabda, a tanmedencében vízi röplabda, focipálya, láb-tenisz, a fürdő területén kívül pedig a városi sporttelep várja azokat, akik az aktívpihenés kedvelői.

Sport lehetőségek a fürdőn belül

Homok röplabda, tollas labda (gyepes), lábtenisz pálya (beton), foci pálya (gyep) és a tanmedencében víziröplabda. Rossz idő esetén a zsibongóban asztali tenisz és Tv-zés. Egyébként a fürdőtől 50 m-re van a városi nagy sportpálya, ahol minden (nagy pályás foci, aszfalt kis pályás foci, kézilabda és kosárlabda) labdajáték játszható. Vízi vetélkedőnek és tábortűznek helyet biztosítunk.

Térkép

Extra

STRANDFÜRDŐ
MY-LAND Kft.
ifj. Zsilka Mihály

5830. Battonya, Bajcsy u. 72.
Tel.: 06-30/9-439-242

Sport lehetőségek a fürdőn belül:
Homok röplabda, tollas labda (gyepes), lábtenisz pálya (beton), foci pálya (gyep) és a tanmedencében víziröplabda. Rossz idő esetén a zsibongóban asztali tenisz és Tv-zés.
Egyébként a fürdőtől 50 m-re van a városi nagy sportpálya, ahol minden (nagy pályás foci, aszfalt kis pályás foci, kézilabda és kosárlabda) labdajáték játszható. Vízi vetélkedőnek és tábortűznek helyet biztosítunk.

Belépő jegyek árai 2009-ben:

Gyerek (2-7év): 300,- Ft
Diák - Nyugdíjas: 450,- Ft
Felnőtt: 650,- Ft
A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel.

Bérlet árai 2009-ben:

Gyerek (2-7év): 2.700,- Ft
Diák - Nyugdíjas: 4.050,- Ft
Felnőtt: 5.850,- Ft
A bérlet 10 alkalomra szól. Bérlettel naponta többször lehet ki-be lépni.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!