Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Tisza Szálló és Gyógyfürdő - Szolnok

Közeli helyek

Szállás >> Hotel *** | Szolnok

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Elérhetőségek

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 2.
Tel.: +36 56 810 850
Mobil:
Fax: +36 56 421 520
E-mail: reserve@hoteltisza.hu
Honlap: www.hoteltisza.hu
GPS: LAT: 47.172162, LON: 20.197595

Nyitvatartás

Fotók

Tisza Szálló és Gyógyfürdő -

Leírás

A Tisza Szálló és Gyógyfürdő Szolnokon a Tisza folyó partján parkosított környezetben egy festői szépségű neobarokk épületben található. Az épületet 1928-ban építették Hegedűs Ármin tervei alapján. A munkálatok során 55,6 °C alkáli hidrogén-karbonátos és jódos hévizet találtak, amelyet összetétele alapján kiváló minőségű gyógyvíznek minősítettek.
E termálvíz hatása kettős: ezzel biztosítjuk a szállodai és éttermi részek vízellátását és egy nagyon hatásos fürdőrész üzemeltetését, amely nagy népszerűségnek örvend.

Reumatikus, ízületi, nőgyógyászati betegségek, gyomorfájások (savtúltengés), fogínybetegségek hatásos kezelési eszköze, a helyszínen rendelő szakorvosok közreműködésével.

Gyógyfürdő
A szállodához közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdő a török fürdőkre emlékeztet.

A fürdő három medencével rendelkezik, melyek 34°C, 37°C és 20°C-osak, utóbbi a szaunák utáni hideg fürdőzésre szolgál. Az emeleti részen a reumatológiai szakrendelés és fizikoterápiás gyógykezelés mellett fogorvosi magánrendelő is működik. Szintén itt vehetők igénybe a fodrászat, kozmetika és a szolárium nyújtotta szolgáltatások is.

A gyógyfürdő szállóvendégeink részére díjtalan, s térítés ellenében számos gyógykezelést vagy szépségszolgáltatást vehetnek igénybe.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!