Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Békési Gyógyfürdő - Békés

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Békés

Békési Gyógyfürdő

Elérhetőségek

Cím: 5630 Békés, Kőrösi Csoma S. u. 6/14.
Tel.:
Mobil:
Fax:
E-mail:
Honlap: www.bekesvaros.hu
GPS: LAT: 46.767471, LON: 21.140178

Nyitvatartás

Az aktív pihenés kedvelői számára, horgászoknak, a lovaglás szerelmeseinek, kerékpár túrák kedvelőinek, az alföldi vidék hangulatát kedvelő fürdőzőknek az egyik legkedvezőbb fürdőzési lehetőség Békés városában kínálkozik, a Kettős-Körös bal partján.

Fotók

Békési Gyógyfürdő -

Leírás

Békés megye egyik legrégebbi gyógyfürdőjének vizét már 1943-ban hivatalosan is gyógyvízzé minősítették. Az alkálihidrogén-karbonátos és jódtartalmú hévíz kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumatológiai, bizonyos nőgyógyászati bántalmak gyógyítására, illetve baleseti sérülések utókezelésére. A fürdő területén a fürdőkúrán túl számos egyéb gyógyászati kezelést vehetnek igénybe a gyógyulni vágyó vendégek, mint a csoportos és egyéni gyógytorna, ingeráram, inhalálás, kádfürdő, különféle masszázsok, víz alatti sugármasszázs, infravörös- ultraibolya kezelés.

A környéken különféle étkezési és szálláslehetőségek várják azokat, akik hosszabb időre tervezik az ittartózkodást.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!