Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Kolping Hotel - Alsópáhok

Közeli helyek

Szállás >> Hotel **** | Alsópáhok

Kolping Hotel
Kolping Hotel Spa & Family Resort

Elérhetőségek

Cím: 8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Tel.: +36 83 344 143, +36 83 344 281, +36 83 344 282
Mobil:
Fax: +36 83 344 142
E-mail: sales@kolping.hotel.hu
Honlap: www.kolping.hotel.hu
GPS: LAT: 46.774276, LON: 17.170473

Nyitvatartás

Fotók

Kolping Hotel - Madártávlatból Kolping Hotel - Wellness központ Kolping Hotel - Wellness központ Kolping Hotel - Wellness központ Kolping Hotel - Bioházak Kolping Hotel - Bioházak Kolping Hotel - Pihenő övezet Kolping Hotel - Épületek Kolping Hotel - Welness Kolping Hotel - Szoba Kolping Hotel - Szoba Kolping Hotel - Szoba Kolping Hotel - Kolping Hotel - Kolping Hotel - Kolping Hotel - Kolping Hotel - Kolping Hotel - Fogadó épület

Leírás

Családi PihenésÉbredjen madárcsicsergésre vagy kakasszóra! A hotel szó hallatán a legtöbben egy sokemeletes épületet képzelnek maguk elé … míg fel nem kerestek bennünket. A Kolping Hotel egy 9 hektáros parkban helyezkedik el, Hévíztõl 1 km-re.Úszás, fürdőzés, pancsolás – mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Nyáron szabadtéri medencénk fogadja a fürdőzőket gyermekpancsolóval, csúszdával, sodrófolyosóval és pezsgőfürdővel. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben tölthetik el a napot kedves vendégeink. Hetente többször ingyenes bébiúszásra hozhatják el a szülők csemetéiket. A kétágyas szobáktól és családi apartmanoktól fedett folyosón keresztül érhetik el az éttermet, Bobóországot és a wellness központot!

Térkép

Extra

Családi Pihenés

Wellness, gyógyászat

Konferencia

Gasztronómia

Szobáink
Szállodánkban szinte nincs két teljesen egyforma szoba. Az alábbiakban a főbb típusokat szeretnénk Önöknek bemutatni. Az egyes szállásépületekben vegyesen helyezkednek el a különböző szobatípusok, ráadásul épületenként lehet köztük elrendezésbeli különbség is. A típusok egymással változatosan variálhatóak: sok esetben a kétágyas szobák egymással összenyithatóak, valamint hozzányithatóak egy kis apartmanhoz esetleg egy nagyhoz.

A szobafoglaláson dolgozó munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre, hogy az Önök családjának, baráti társaságának leginkább megfelelő szobatípust ajánlják.

Szállodánkban valamennyi szoba nemdohányzó. A dohányosok részére kijelölt dohányzó helyeket biztosítunk minden épületünkben.
A szobatípusokat bemutató képek tájékoztató jellegűek.

Kétágyas szoba

Kis apartman

Nagy apartman

Bioház

Speciális szobák

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!