Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Bogácsi Thermálfürdő - Bogács

Közeli helyek    • 0,0 km

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Bogács

Bogácsi Thermálfürdő

Elérhetőségek

Cím: 1027 Bogács, Fő u. 84.
Tel.: +36 49 534 410
Mobil:
Fax: +36 49 534 419
E-mail: bogacs-strand@eszaknet.net
Honlap: www.bogacs.hu
GPS: LAT: , LON:

Nyitvatartás

A fürdő nyitva tartása:

június 1 – augusztus 31-ig (főszezonban): 9 – 2000 óráig,

május 1 – május 31-ig, és szeptember 1 – szeptember 30-ig: 9 – 1900 óráig,

október 1 – április 30-ig (téli időszakban): 900 – 1700 óráig.

Fotók

Bogácsi Thermálfürdő - Bogácsi Thermálfürdő - Bogácsi Thermálfürdő - Bogácsi Thermálfürdő -

Leírás

A termálfürdő vizét az 1950-es évek közepén kőolajkutatással feltárt 485 m mély termálkútból, triász és felső-eocén időszaki mészkőből nyeri.

A 3500 fős napi befogadóképességű fürdő területén 5 db gyógyvizes medence (34-38 0C), 1 db gyermek-pancsoló (36 0C), 1 db feszített víztükrű úszó-medence (24-26 0C), valamint a Szolgáltatóházban 1 db gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére, a női- és férfiöltözőkön kívül főszezonban 210 kabint is igénybe lehet venni. A gyógyvizes medencék egész évben, az úszómedence és a gyermekpancsoló május 16-tól szeptember 15-ig üzemel.

A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja.

A kénes gyógyvíz hatékonyan elősegíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, légcsőhurut, nőgyógyászati, egyes gyomor-, epe- és májbetegségek, bőrbetegségek gyógyulását, valamint törések utókezelésénél alkalmazható. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők, ugyanis OEP támogatással is igénybe vehetők.

2000. tavaszán nyílt meg az új Szolgáltatóház, melynek emeleti része a Thermál Szálló, melyben 14 apartman van. Ebből 7 db 2 hálószobás (4 férőhelyes), 7 db pedig 1 hálószobás (2 férőhelyes). Minden apartmanhoz tartozik konyha és zuhanyozós, WC-s fürdőszoba. Az apartmanokban színes TV található, mely kábeltévé hálózatról üzemel, 14 csatorna fogható. Az apartmanok ára tartalmazza az épület földszintjén lévő fedett medence, valamint a strand területén lévő medencék használatát, melyek nyitvatartási időn kívül is igénybe vehetők meghatározott időszakokban.

A Szolgáltatóház földszintjén Gyógycentrum működik, melynek szolgáltatásai:
- frissítő- és gyógymasszázs,
- víz alatti sugármasszázs,
- gyógytorna,
- gyógyszeres pakolások,
- iszapkezelés (hévízi gyógyiszap),
- elektromos fizioterápiás kezelés (ultrahang, interferencia),
- csoportos víz alatti torna,
- szolárium, stb.

Welness –spa testkényeztető és méregtelenítő kezelések:
- Shen-Tao lávaköves masszázs,
- mandulaolajos lábmasszázs,
- Holt-tengeri salaktalanító iszappakolás fáslis tekercseléssel,
- sós aromaolajos masszázs,
- Sanovera testtekercselés,
- algapakolás egész testre,
- fekvő infraszauna, stb.

A szolgáltatások minden nap 900 –1600-ig vehetők igénybe.

Térkép

Extra

Szintén a fürdő területén található a Thermál Kemping, amely 200 fő elhelyezésére ad lehetőséget. Az ott tartózkodó vendégek részére közvetlen bejárási lehetőség van a medencékhez. A kempingben sátor és lakókocsi elhelyezésére van lehetőség, külön kijelölt és kiépített helyen. Zuhanyozás és főzés külön épületekben biztosított, ezenkívül áramvételezési lehetőség is van az arra igénylőknek lakókocsihoz, sátorhoz. A sátorhelyeken kívül 13 db faház található a kemping területén, ebből 2 db 2 ágyas, és 11 db 4 ágyas. Minden faházban minikonyha, mosdó és WC van. Zuhanyozási lehetőségek a kemping közös zuhanyzóiban biztosítottak.

A kemping árak tartalmazzák a medencék használatát is, melyek nyitvatartási időn kívül is igénybe vehetők meghatározott időszakokban.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!