Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Gárdony - Agárd

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Gárdony - Agárd

Agárdi Termál és Gyógyfürdő

Elérhetőségek

Cím: 2484 Gárdony - Agárd, Határ u.
Tel.: +36 22 579 230
Mobil:
Fax: +36 22 579 249
E-mail: info@agarditermal.hu
Honlap: www.agarditermal.hu
GPS: LAT: 47.188896, LON: 18.623371

Nyitvatartás

Hétköznap
8.00 - 21.00
Szombat, vasárnap és ünnepnap
9.00 - 21.00

A Bika-völgy gyógyító ereje

Fotók

Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Gyógyvizes medence Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Külső medence Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Gyermek medence Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Nyári hangulat Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Játszóház Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Nyári hangulat Agárdi Termál és Gyógyfürdő - Gyógyulás

Leírás

Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.A fürdő a 2007-ben és 2008-ban véghez vitt fejlesztések eredményeként európai színvonalú fürdőkomplexummá vált, új elemekkel, kibővített szolgáltatásokkal gazdagodott. Az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőben balneo-, és fizikoterápiás kezelések egyaránt igénybevehetők orvosi javallatra!Mintegy 9 ha ligetes területen, egy 300m3-es nyitott termálvizes, 300m3-es fedett gyógyvizes medence, egy 180m3-es családi medence (fekvő és álló élményelemekkel, vízkésekkel, gejzírekkel és gyermekpancsolóval), szakképzett személyzet és a legmodernebb gyógyászati kezelések biztosítják a vendégek kikapcsolódását, regenerálódását.Az 1000m mélyről feltörő, 58Co –ról 32-36Co –ra visszahűtött, ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz, kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, kopások és nőgyógyászati problémák kezelésére, gyógyítására.

Térkép

Extra

Wellnes részleg szolgáltatásai:

- fedett élményfürdő (fekvő és álló masszírozó elemekkel, vízkésekkel és gejzír elemekkel dúsított 33Co-os medence)

- gyermekpancsoló csúszdával és gombazuhataggal

- 130m2-es fedett játszóház és 450m2-es szabadtéri kalandpark (0-14 év)

- szaunakert (infra- és finn szauna, fény- és aroma kabin, kombigőz, 80m2-es zárt pihenőtér és 100m2-es nyitott pihenőtér és egy 6 személyes hidromasszázskád)

- wellness-masszázs

- koktélbár

-caracalla
A víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó hidromasszázs és nyugtató fényterápia együttes relaxációja:

EZ A CARACALLA!

Feszített munkatempó, idegesség, stressz, állandó kihívások és megmérettetések jellemzik a mai kor emberét. A Caracalla ezeknek a negatív hatásoknak az ellensúlyozására szolgál, amely magában foglalja a fürdőzés örömét is. Rendszeres használata jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére. A test meghatározott pontjaira irányuló vízsugarak, és a váltakozó, pihentető fényjáték elősegíti a teljes relaxációt. A felgyorsult vérkeringés által több oxigén jut szervezetünkbe, így kipihentek leszünk. Bőrünk pórusai kitágulnak, és a felgyorsult vérkeringés által a lerakódott méreganyagok kitisztulnak a bőrből. Ezáltal a bőr rugalmassá, feszesebbé válik.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!