Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping - Csorna

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Csorna

Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping
Csornai Gyógyfürdő, Aquathermal Kemping Csorna

Elérhetőségek

Cím: 9300 Csorna, Thököly u. 50.
Tel.: +36 96 261 469
Mobil:
Fax: +36 96 261 016
E-mail: office@kertipark.hu
Honlap:
GPS: LAT: 47.617416, LON: 17.254826

Nyitvatartás

A Rábaköz egyik legkedveltebb fürdőhelye a csornai termálfürdő. A fürdő nyugodt, kellemes zöldövezetben várja vendégeit május és szeptember között.

Fotók

Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - Úszómedence Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - A kemping Csornai Aquatermál Fürdő és Kemping  - A kemping

Leírás

A természetjáró fürdőzők számára az egyik legkedvezőbb fürdőzési lehetőség Csornán kínálkozik. Ennek a vidéknek idegenforgalmi vonzerejét alapvetően meghatározza a Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Rába folyó közelsége. A természetjárás pedig összeköthető egy kellemes fürdőzéssel, a csornai strandfürdőben.

Medencék:
úszómedence nyitott 25 celsius fok
gyermekmedence nyitott 26 celsius fok
termálmedence részben fedett 36 celsius fok
termálmedence nyitott 35 celsius fok
strandmedence nyitott 25 celsius fok


Termálvizes medencéit – gyógyhatásuk miatt – sok külföldi vendég is felkeresi. Az itteni gyógyvíz magas sótartalma miatt egyedi összetételű, nátriumot és káliumot tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz, mely összetételénél fogva (fürdő illetve ivókúraként) alkalmas különféle mozgásszervi, nőgyógyászati és légzőszervi betegségek, valamint gyomorfekély, epebántalmak, bélműködési zavarok és pikkelysömör kezelésére. Jelenleg a fürdő területén négy termál medence várja a gyógyulni vágyókat, vagy az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket, egy úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére, és a gyerekekre is gondoltak az építők, számukra egy tanmedencét alakítottak ki. A gyönyörűen parkosított strandon kellemes a napozás, a pihenés. A területen sportpályák és büfé, a szomszédos kempingben teniszpálya is található. A szezonálisan nyitvatartó fürdő közelében különféle szálláslehetőségek is rendelkezésre állnak, így több napra is tervezhetnek az idelátogató vendégek.


A fürdő nyugodt, kellemes zöldövezetben várja vendégeit május és szeptember között. Mellette található egy 200 férőhelyes, mintegy 1 hektár nagyságú kétcsillagos kemping. A fürdőből közvetlen átjárási lehetőség van a kempingbe. Területén sportpályák, teniszpálya, büfé és több árusító, kiszolgáló egység működik. A magas sótartalom miatti egyedi összetételű gyógyvíznek köszönhetően külföldről és belföldről is sok visszajáró vendég keresi fel a fürdőt. Új termálvizes medencéivel és oktatásra, csoportos foglalkozásokra is alkalmas úszómedencével várja kedves látogatóit.

Térkép

Extra

A Rábaköz egyik legkedveltebb fürdőhelye a csornai termálfürdő. A fürdő megközelítése: gépkocsival a 86-os főúton Csornától északra, Bősárkány irányában. Előtte egy 120 férőhelyes parkoló és nyitott kerékpártároló van kiépítve. A fürdő nyugodt, kellemes zöldövezetben várja vendégeit május és szeptember között. Mellette található egy 200 férőhelyes, mintegy 1 hektár nagyságú kétcsillagos kemping. A fürdőből közvetlen átjárási lehetőség van a kempingbe. Területén sportpályák, teniszpálya, büfé és több árusító, kiszolgáló egység működik. A magas sótartalom miatti egyedi összetételű gyógyvíznek köszönhetően külföldről és belföldről is sok visszajáró vendég keresi fel a fürdőt. Új termálvizes medencéivel és oktatásra, csoportos foglalkozásokra is alkalmas úszómedencével várja kedves látogatóit.

Medencék:
úszómedence nyitott 25 celsius fok
gyermekmedence nyitott 26 celsius fok
termálmedence részben fedett 36 celsius fok
termálmedence nyitott 35 celsius fok
strandmedence nyitott 25 celsius fok

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!