Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Aquaticum Debrecen - Debrecen

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Debrecen

Aquaticum Debrecen
Mediterrán Élményfürdő, Termálfürdő, Strandfürdő, Wellness Sziget

Elérhetőségek

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Tel.: +36 52 514 100
Mobil:
Fax: +36 52 346 883
E-mail: info@aquaticum.hu
Honlap: www.aquaticum.hu
GPS: LAT: 47.551796, LON: 21.629548

Nyitvatartás

Nyitva tartás:
Egész évben nyitva
Hétfő-csütörtök: 11.00-21.00
Péntek-vasárnap: 10.00-22.00
Szabad- és munkaszüneti napokon: 10.00-22.00

Mediterrán élményfürdő Wellness Sziget Termálfürdő Strandfürdő Vigadó Étterem Termál és Wellness Hotel****

Fotók

Aquaticum Debrecen - Mediterrán Élményfürdő - kupola Aquaticum Debrecen - Mediterrán Élményfürdő - Gejzír és csúszda Aquaticum Debrecen - Mediterrán Élményfürdő - Nagy csúszdák Aquaticum Debrecen - Strand - Madártávlatból Aquaticum Debrecen - Strand - csúszdával Aquaticum Debrecen - Strand - napozó sziget Aquaticum Debrecen - Strand - Gyógymedence Aquaticum Debrecen - Termálfürdő - Lóhere medence Aquaticum Debrecen - Wellness Sziget - Wellness recepció Aquaticum Debrecen - Wellness Sziget - Fitneszterem Aquaticum Debrecen - Wellness Sziget - Hangulat Aquaticum Debrecen - Wellness Sziget - Lávaköves masszázs

Leírás

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak.

A legkisebbeket bébimedencével, a nagyobbakat gyerekmedencével várjuk. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. Új élményelemeink a vízicsopper és az élményösvény, mindkettőt a hullámmedencében lehet igénybe venni.

Medencék: hullámmedence, bébimedence, gyerekmedence, élménymedence.
Élményelemek: 12 csúszda, mászófal, vízicsopper, élményösvény, jacuzzik, barlangfürdő, sodrófolyó, gejzír, dögönyözők, gomba- és nyakzuhanyok.
További szolgáltatások: mediterrán szaunacentrum, mediterrán étterem, thai masszázscentrum

A termálfürdő és az Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel**** egy zárt üvegfolyosón át közvetlen átjárással közelíthető meg.

Termálfürdő

Az egész évben nyitva tartó termálfürdő különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéi, váltófürdője és gőzkamrái közkedveltek a vendégek körében. A termálfürdő és az élményfürdő között egy üvegfolyosón keresztül a közvetlen átjárás biztosított.

A kupolás medencecsarnokban három különböző hőfokú gyógyvizes medence, úszómedence, váltófürdő és gőzkamrák találhatók. Emellett egy egész évben üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medence teszi tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását. A dögönyözőkkel és gombazuhanyokkal egyaránt ellátott külső- és belső medencék gyógyvizes „masszázsok” formájában egészíthetik ki a gyógykezeléseket. Két különálló, speciálisan kialakított medencében a vendégek körében igen népszerű víz alatti gyógytorna és súlyfürdős kezelés történik.

A fürdőközpont a tiszta gyógyvizet saját kútból kapja, amely hűtés után közvetlenül a medencékbe kerül. A fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C), a gyógyvízben 20-30 perces tartózkodás javasolt.

Nagyerdei strand

A Nagyerdő árnyat adó fái között a nyári szezon strandvendégei éppúgy megtalálják a gyógyvizes medencéket, mint a feszített víztükrű 50 m-es, valamint a hullám- és gyermekmedencéket. A strand területén lábteniszpályák, homokos focipálya, és strandröplabda-pálya is található.

Medencék típusai

Medence Vízhőfok Vízmélység Extra
Versenymedence 26 ˚C 2,2 m 8 pályás, 50 m-es versenymedence
Gyógymedence I 32 ˚C 1,2 m Csúszdával
Gyógymedence II 38 ˚C 1,2 m
Gyermekmedence I. 36 ˚C 0,35 m Két kis csúszdával
Gyermekmedence II 33 ˚C 0,45 m
Hullámmedence 24 ˚C fokozatosan mélyülő

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!