Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Budapest

Közeli helyek

Szállás >> Hotel **** | Budapest

Danubius Health Spa Resort Margitsziget
korábbi Thermal Hotel Margitsziget

Elérhetőségek

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget
Tel.: +36 1 889 4700, szobafoglalás: +36 1 889 4752
Mobil:
Fax: +36 1 889 4988
E-mail: msz.reservation@danubiushotels.com
Honlap: www.danubiushotels.hu
GPS: LAT: 47.533378, LON: 19.052181

Nyitvatartás

Fotók

Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Épület és medence Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Szoba Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Étterem Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Medence

Leírás

A négycsillagos Danubius Health Spa Resort Margitsziget (korábban Thermal Hotel Margitsziget) a világ első fővárosban épült gyógyszállodája 1979-ben nyílt meg és 2001-ben került teljes felújításra és kibővítésre. A négycsillagos superior hotel Budapest szívében, a Margitsziget északi részén, romantikus környezetben található a patinás, 130 éves Danubius Grand Hotel Margitsziget szomszédságában.

A hotel belső tereit a tágasság, a fény, a természetes színek és anyagok, valamint az elegáns design jellemzi. Egyedülálló az új bútorokkal berendezett összkomfortos szobák és nagy teraszos lakosztályok kényelme és panorámája, a teljesen átépített, megújult szaunákkal kiegészülő uszoda, valamint a napozóteraszon kialakított szabadtéri medence.

A gyógyszálloda földszintjén található továbbá Európa egyik legszínvonalasabb gyógyászati központja, melynek kezelései a margitszigeti természetes gyógyforrásokon alapulnak.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!