Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
MOOD Kávé és Teaház - Szolnok

Közeli helyek

Étterem, vendéglő >> Cukrászda, fagylaltozó | Szolnok

MOOD Kávé és Teaház

Elérhetőségek

Cím: Szolnok, Kossuth Lajos út 9.
Tel.: +36 20 361 3802
Mobil:
Fax:
E-mail: moodcafe1@gmail.com
Honlap: www.moodcafe.hu
GPS: LAT: 47.174574, LON: 20.198536

Nyitvatartás

Fotók

MOOD Kávé és Teaház - belső hangulat MOOD Kávé és Teaház - Tea MOOD Kávé és Teaház - Espresso MOOD Kávé és Teaház - Vendégeink MOOD Kávé és Teaház - MOOD MOOD Kávé és Teaház - kirakat

Leírás

Új üzletünk előélete a Zounok Fagyizó pavilon, amely sokak megelégedésére 5 évig kínálta saját készítésü olasz fagylaltunkat a szomszédos Néplap irodaház mellett.

Évek óta dolgozunk azon, hogy vissztérő és új vendégeinket végre igényes és kultúrált környezetben szolgálhassuk ki. Meggyőződésünk, hogy minőségi kínálatunk és a hely hangulata kitűnő kísérője lehet egy baráti beszélgetésnek, üzleti tárgyalásnak, családi nassolásnak, vagy éppen egy meghitt randevúnak.

Kávé
Hosszas válogatás után döntöttünk az 1905-ben alapított Danesi Cég 100% Arabica kávéja mellett. Választásunk oka egyrészt az arabica kávéfajta kedvező élettani hatása, másrészt annak kiemelkedő, intenzív aromája, kellemes utóíze.

Első osztályú kávénkból az olasz kávéiskola alapkávéit kínáljuk (koffeinmentes változatban is), kiegészítva néhány kávékülönlegességgel, amelyek reméljük elnyerik tetszését.

Tea
Teaválasztékunkat igyekeztünk a legnevesebb termelőhelyekről válogatni a teafajták nagy csoportjaira osztva - fekete, zöld, vörös, gyümölcs- szem elött tartva azt is, hogy mely keverékek a legnépszerűbbek. Ha az Ön izlését nem sikerült eltalálni, kérje katalógusunkat, abból a csaknem 300 teafajtából biztosan találunk megfelelőt. A vitrinekben látható kiegészítők megvásárolhatók, többségük kézzel festett porcelán, illetve kerámia.

Sütemény
Friss süteményeink tökéletesen harmonizálnak kávéink illatával és teáink lágy ízvilágával.

Vendégeink kedvence többek között az eredeti amerikai receptúra alapján készített Narancsos Brownie és a sokak által kedvelt Répatorta.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!