Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Balaton Sound 2009 - Zamárdi

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Pihenő hely | Zamárdi

Balaton Sound 2009
Heineken Balaton Sound

Elérhetőségek

Cím: Zamárdi, Kiss Ernő u.
Tel.:
Mobil:
Fax:
E-mail:
Honlap: www.balatonsound.hu
GPS: LAT: 46.883295, LON: 17.929344

Nyitvatartás

2009
július 9-10-11-12.

2009. július 9-10-11-12.

Fotók

Balaton Sound 2009 - Balaton Sound 2009 - Balaton Sound 2009 - Balaton Sound 2009 - Balaton Sound 2009 - Balaton Sound 2009 -

Leírás

A Heineken Balaton Sound 2009-es fellépői
A lista folyamatosan bővül:

Carl Cox
David Guetta
Erick Morillo
Kraftwerk
Moby
Richie Hawtin
Röyksopp
Thievery Corporation
Underworld

Jegyárak
Június 12-ig elővételi, kedvezményes áron
Heineken Balaton Sound bérlet: 25 000 HUF
Heineken Balaton Sound napijegy: 9990 HUF


Június 13-tól helyszíni áron
Heineken Balaton Sound bérlet: 29 900 HUF
Heineken Balaton Sound napijegy: 12 000 HUF

Heineken Balaton Sound kempingjegy: 1000 HUF (egyszeri díj / fő)

VOLT Fesztivál – Heineken Balaton Sound kombinált bérlet: 39 000 HUF


Térkép

Extra

Indulásként kilenc név a világ élvonalából: MOBY, KRAFTWERK, UNDERWORLD, THIEVERY CORPORATION, RÖYKSOPP, ERICK MORILLO, CARL COX, DAVID GUETTA, RICHIE HAWTIN.

Az előrejelzések szerint Magyarország "legfrissebb" fesztiváljára az idei évben is több tízezer vendég érkezik Zamárdi városába július 9-12. között. A Heineken Balaton Sound már két alkalommal bizonyított; a sikeres debütálás után tavaly – a hazai fesztiválszervezés történetében először – már napokkal a kapunyitás előtt elkelt az összes jegy, az ország számos régiójából és külföldről érkező vendégek pedig egy elsőosztályú nyaralás emlékével tértek haza.

Az idén négynaposra bővített eseményen a szervezők semmit sem bíznak a véletlenre. A márciusban nyilvánosságra hozott – még korántsem teljes! – program sokszínű és világsztárokban gazdag ajánlattal kényezteti az újabb felejthetetlen Balaton Sound-nyárról álmodozó rajongókat.

A Heineken Nagyszínpad világsztárjai között köszönthetjük az évtized legfontosabb popzenészének tartott MOBY-t, az elektronikus zene alapítójaként bejegyzett KRAFTWERK zenekart, valamint a Trainspotting-soundtrackkel világhírűvé vált brit UNDERWORLD-öt. Ugyancsak nagyszínpados fellépéssel lep meg minket a 2005-ös emlékezetes VOLT-koncert után visszatérő, washingtoni THIEVERY CORPORATION, és igazi szenzációként a Balaton Soundon lép fel először magyar közönség előtt a négy év után új albummal jelentkező RÖYKSOPP.

A nagyszínpad és számos kisebb programhelyszín mellett az idei évben is működik a vízparti T-Mobil Terasz, ahol a nap 24 órájában több műfajban világsztárok és látványos produkciók váltják egymást, egyéb finomságokkal keverve. A megnövelt méretű, közel 10000 vendég befogadására alkalmas Samsung Mobil Arénában pedig idén is a világ legfontosabb DJ-i adják át egymásnak a helyet a keverőpultnál. Az eddigi hírek szerint biztosra vehető, hogy itt lesz ERICK MORILLO mellett a techno ikonikus alakja, CARL COX, visszatér a tavalyi nagy kedvenc, DAVID GUETTA és a 2008-ban ezrek által várt fellépését pótolja RICHIE HAWTIN.

A Heineken Balaton Sound fesztiválra kedvezményes, elővételi áron június 12-ig kaphatók jegyek országszerte. A kijelölt irodákban üdülési csekket, Cadhoc utalványt és Sodexo Kultúra, valamint Accor utalványt is elfogadnak. Belépőjegy futárral is rendelhető a honlapon.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!