Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Jászberény

Közeli helyek    • 0,0 km

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Jászberény

LEHEL Sport és Szabadidőközpont

Elérhetőségek

Cím: 5100 Jászberény, Gorjanc Ignác sétány 10
Tel.: +36 57 415 245
Mobil:
Fax: +36 57 415 245
E-mail: lehelsport@invitel.hu
Honlap: www.lehelsportkht.hu
GPS: LAT: , LON:

Nyitvatartás

Nyári Strand nyitva tartás júniustól 1-től augusztus 31-ig.
Minden nap: 8-19-ig

Az uszoda nyitvatartása 2007. december 1-től:
H 6-20 óráig
K 6-22 óráig
SZ 6-20 óráig
CS 6-20 óráig
P 6-22 óráig
Szo 10-20 óráig
V 10-20 óráig

A sport és szabadidő központ nevét LEHEL vezér ill. a LEHEL kürtje (Jászberény szimbóluma) után kapta. A sport és szabadidő központ több létesítményből áll: - LEHEL strandfürdő és uszoda, - LEHEL sportcsarnok, - sportpályák, - teniszpályák, - tekecsarnok. A LEHEL Sport és Szabadidő Központ létesítményei számos sportágnak, sport-szakosztálynak nyújtanak otthont. A sport és szabadidő központ és annak létesítményei kellemes időtöltést és kikapcsolódást ígérnek mind a hivatásos sportolóknak, mind a kikapcsolódásra váró vendégek, családok, de az egyszerűen csak kirándulásra, pihenésre vágyó vendégeink számára is.

Fotók

LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Belső medence LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Kinti medence 1 LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Kinti úszómedence LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Kinti medence 2 LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Tekepálya LEHEL Sport és Szabadidőközpont - Sportcsarnok

Leírás

A strandfürdő egy fedett uszodából, wellness helységekből, kültéri úszómedencéből és 2 db. termálmedencéből áll, mely továbbfejlesztés alatt áll.

A fás, ligetes, szépen parkosított területen található a versenyzésre is alkalmas, kültéri vízvisszaforgatóval ellátott úszómedence, melynek mérete 50x21 méter. Az úszómedence mellett található termálmedencék hőfoka 38 C° ill. 35 C°.

A strandra látogatók kikapcsolódását szolgálja a strand területén kialakított strandröplabda futball- és kosárlabda pálya, valamint számos vendéglátóipari egység.

A LEHEL fürdőkomplexum részét képezi egy fedett uszoda és wellness-szalon. A fedett uszoda 1985-ben nyitotta meg kapuit a látogatóközönség előtt.

Az uszodában található wellness-szalon minden pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendég igényét kielégíti. Az uszodába látogatók rendelkezésére áll 2 db eredeti finn szauna; álló-, fekvő szolárium; nagy teljesítményű, különböző betegségek gyógyítására és kezelésére alkalmas bioptron lámpa; maszírozógépek, valamint hidromasszázs kabin. A vendégeket szakképzett masszőrök várják.

Az uszodában egy 25x13 méteres vízvisszaforgatóval ellátott medence található. Téli időszakban a fedett uszoda mellett működik a kültéri 38 C fokos termálvizes medence és pezsgőfürdő.

Az uszoda téli időszakban is kellemes kikapcsolódást nyújt mind a sportolók, mind a kikapcsolódásra, pihenésre vágyó vendégeinknek.

A LEHEL Sport és Szabadidő Központ részét képezi a LEHEL tekecsarnok. A tekepálya épületében rendelkezésre áll egy max. 40 fős társaság kiszolgálására alkalmas terem, mely külön konyhával, egyéb főzőalkalmatosságokkal rendelkezik. Az épületben biliárd- és csocsóasztal is található.
A tekepálya kiválóan alkalmas baráti és egyéb társaságok összejöveteleinek, rendezvényeinek színhelyéül.

A tekepálya egész évben bérelhető.

A LEHEL Sport és Szabadidő Központ részét képezi a LEHEL Sportcsarnok.
A sportcsarnok elsődlegesen sportrendezvényeknek, versenyeknek, edzéseknek ad otthont, de egyéb rendezvények megrendezésére is alkalmas.


A LEHEL Sport és Szabadidő Központ Jászberény külterületén, a "Hajta" természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található. A sport és szabadidő központ közel 3 hektáros területen fás, ligetes, szépen parkosított területen fekszik.

A sport és szabadidő központ közvetlen szomszédságában található a jászberényi állat- és növénykert is.

A sport és szabadidő központ mellett elhelyezkedő "Hajta" természetvédelmi terület ősparkja, - melyet keresztbeszel a Zagyva folyó - kellemes kikapcsolódást ígér minden természetbarátnak, kirándulónak, de ezen túlmenően önmagában is páratlan élményt nyújt minden idelátogatónak.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!