Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
selection.hu borszaküzlet - Budapest

Közeli helyek

Söröző, borozó >> Vinotéka | Budapest

selection.hu borszaküzlet

Elérhetőségek

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91.
Tel.: +36 (1) 439 1902
Mobil: +36 (30) 498 1052
Fax: +36 (1) 439 1903
E-mail: info@selection.hu
Honlap: www.selection.hu
GPS: LAT: 47.531897, LON: 19.040546

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat
11.00-20.00

Fotók

selection.hu borszaküzlet - hangulat selection.hu borszaküzlet - kávé selection.hu borszaküzlet - rosé pult selection.hu borszaküzlet - belső terek selection.hu borszaküzlet - hangulat selection.hu borszaküzlet - hatalmas borválaszték

Leírás

Látogasson el Óbuda centrumába, a Lajos utcában nemrégiben megnyitott válogatott különlegességeket árusító borszaküzletünkbe és kávézónkba.
Térjen be hozzánk és tekintse meg válogatott hazai és külföldi borválasztékunkat.
Miközben Ön a borok közt, kellemes környezetben elfogyaszthat egy kávét, vagy capuccinot, addig gyermekei a legfinomabb belga csokoládé-különlegességek közül válogathatnak.
Munkatársaink nagy hozzáértéssel segítik Önt, akár egy születésnapi ajándék kiválasztásában, akár annak becsomagolásában, hiszen üzletünkben szinte mindenki talál magának valami finomat.
Termékeink közt a borok mellett hazai pálinka különlegességek, import párlatok, kiegészítők, poharak, szakkönyvek is szerepelnek, csak úgy, mint a kávé, tea és szivarkülönlegességeink.
A kiválasztott termékeket díszcsomagolásban is kérheti, vagy akár helyben meg kóstolhatja, az erre a célra kialakított kávéházi részlegünkben.
A laptoppal érkezőknek ingyenes Internet elérést biztosítunk.


Várjuk szeretettel!

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!