Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Cziniel cukrászda és kávéház - Budapest

Közeli helyek

Étterem, vendéglő >> Cukrászda, fagylaltozó | Budapest

Cziniel cukrászda és kávéház

Elérhetőségek

Cím: Budapest, Nánási út 55.
Tel.: +36 1 240 1188
Mobil:
Fax:
E-mail: cziniel@czinielcukraszda.hu
Honlap: www.czinielcukraszda.hu
GPS: LAT: 47.571738, LON: 19.061923

Nyitvatartás

Téli időszakban:
(október 1-április 30)
Hétfőtől vasárnapig 9-19.30

Nyári időszakban:
(május 1-szeptember 30)
Hétfőtől vasárnapig 9-22

Ünnepi nyitva tartás:
december 24-én 9.00-13.00
december 25-én zárva
december 26-án 10.30-17.00
december 31-én 9.00-16.00
január 1-én zárva

Fotók

Cziniel cukrászda és kávéház -

Leírás

Térkép

Extra

Cukrászdánk Budapest egyik legjobban fejlődő és nagy múlttal rendelkező részén, a Római parton található. A környéken lakó és itt pihenő emberek körében hamar ismertté és kedveltté vált a Cziniel cukrászda és kávéház. Családias hangulattal és házi jellegű süteményekkel várjuk vendégeinket a hét minden napján.

A kulturált, európai színvonalú üzletben a légkondicionált üzlettér, babapelenkázó, gyermekjátszó, gyermeketetőszék, gépkocsiparkoló, kerékpártároló és a kerthelység fedett terasszal teszi kellemessé az ittartózkodást. Az üzlettérben 48, a kerthelyiségben 70 ülőhely került kialakításra.

A cukrászda klasszikus süteményválasztéka és fagylaltkelyhei mellett kínálunk reggeli és uzsonna ételeket, kávékülönlegességeket, alkoholos és alkoholmentes italokat.
Bármilyen, az ifjú pár által megálmodott esküvői tortát elkészítünk, igény szerint ki is szállítjuk.

Cukrászdánk a helyben fogyasztás és elvitelen kívül céges rendezvényekre is készít tortákat, sós és édes teasüteményeket valamint szendvicseket.

Nagy sikere van a tetszetős, esztétikus dobozban kínált céges ajándékcsomagoknak, amelyek a cég saját logójával ellátva is megrendelhetők.

A teljesen szeparált és külön bejárattal is rendelkező kisteremben 24-30 fős, a kerthelyiségben 70 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőség. Külső és belső rendezvényekre a hidegtálakat, szendvicseket az üzlet hidegkonyhájában készítjük, a megrendelő igényei szerint.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!