Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs

Közeli helyek

Szállás >> Kemping | Alsóörs

Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu

Elérhetőségek

Cím: 8226 Alsóörs, Füredi u. 1.
Tel.: +36 87 555 021
Mobil:
Fax: +36 87 555 022
E-mail: europa@balatontourist.hu
Honlap: www.europakemping.hu
GPS: LAT: 46.977354, LON: 17.956939

Nyitvatartás

május közepétől szeptember közepéig

Fotók

Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu - Alsóörs Európa Kemping és Üdülőfalu -

Leírás

Szállástípusok
Terület: 20 ha Kempinghely: 758 Üdülõházak: 4 Mobil házak: 56
A kemping 20 hektáros területén 376 parcella található.
98 db 70 m2-es
106 db 80 m2-es
121 db 100 m2-es
51 db 120 m2-es
382 normál sátorhely.

Mobilházak
Titania típusú mobilházak (30 db):
A mobilház 4+2 fõ kényelmes elhelyezésére alkalmas. A teljesen berendezettés felszerelt mobilházban két hálófülke, nappali étkezõsarokkal, amely szintén fekhellyé alakítható át,konyha, tusoló,WC található és a kõlapokkal fedett(nem emelt szintû) teraszon kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére. Az egyik hálószobában franciaágy(hossza 200 cm), a másik hálószobában 2 db egyszemélyes ágy (hosszuk: 190 cm) és egy falra függesztett emeletes ágy található (terhelése max. 30 kg.)

Shellbox "A" típusú mobilház (4 db), Adria típusú mobilház (19 db), Herend "B" típusú mobilház (1 db)
A mobilház 4+2 fõ kényelmes elhelyezésére alkalmas. A teljesen berendezett és felszerelt mobilházban hálófülke franciaággyal, gyerekszoba 2 ággyal, nappali étkezõsarokkal, amely szintén fekhellyé alakítható át, konyha, tusoló,WC található és egy fedett teraszon kerti bútorok állnak vendégeink rendelkezésére.

Shellbox "B" típusú mobilház (3 db):
A mobilház 4+2 fõ kényelmes elhelyezésére alkalmas. A teljesen berendezett és felszerelt mobilházban hálófülke franciaággyal, gyerekszoba 2 ággyal,nappali étkezõsarokkal,amely szintén fekhellyé alakítható át, konyha,tusoló, WC található, a mobilház mellett nem fedett teraszon kerti bútorok állnak vendégeinkrendelkezésére.

Teljesen felszerelt konyha: A mobilház konyha-részébõl semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingezõnek szüksége lehet: fõzõlap, hûtõszekrény, étkészlet és fõzõedények.
Parkolási lehetõség: közvetlenül a mobilház mellett vagy a kijelölt közeli parkolóban.
Kaució: A kaució mértéke mobilházanként 100,- Euro, az összeget érkezéskor a recepció veszi át.A mobilház átadása és átvétele leltár alapján történik. A mobilház és a felszerelés hiánytalan visszaadása esetén a kaució teljes összegét a távozáskor visszaadjuk Takarítás: A mobilházat takarított állapotban adjuk át a vendégeknek, távozáskor kérjük rendben és tisztán visszaadni (edények elmosogatva, szemetes kiürítve, hûtõszekrény kipakolva).
Kérjük, hozzon magával: ágynemûhuzatot, lepedõt, konyharuhát, mosogatószivacsot, törölközõket!
Külön fizetendõ: idegenforgalmi adó. A házakat érkezés napján 15 órától lehet átvenni. A távozás napján a mobilházat 10 óráig el kell hagyni. A mobilházakban a dohányzás és háziállatok bevitele szigorúan tilos!

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!