Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Riviéra Kemping - Alsóörs

Közeli helyek

Szállás >> Kemping | Alsóörs

Riviéra Kemping

Elérhetőségek

Cím: 8226 Alsóörs, Strand sétány 22.
Tel.:
Mobil: +36 30 462 1767
Fax:
E-mail: temusz@alsoors.hu
Honlap:
GPS: LAT: 46.986993, LON: 17.984276

Nyitvatartás

május 1. - szeptember 30.

Fotók

Riviéra Kemping - Riviéra Kemping -

Leírás

Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a parton, a strand szomszédságában található, melyre a kemping ingyenes átjárást biztosít vendégeinek. Ebben a meghitt családias légkörű kempingben nyújtunk pihenési lehetőséget az idelátogató vendégeinknek. A vállalkozásunk tulajdonában lévő lakókocsikat és mobilházainkat tudjuk a nyaralni vágyók rendelkezésére bocsátani, mely 4 fő részére kényelmes elhelyezést biztosít.

Lakókócsik
A kempingben lévő lakókocsik 4 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A lakókocsiban van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaággyal. Mindkettőhöz tartozik paplan és párna (huzat nélkül). Ugyanitt két tágas beépített szekrény szolgál a csomagok és ruhák tárolására.

A lakókocsihoz tartozó 15 m2 -es elősátorban van lehetőség a főzésre és étkezésre. Itt található az étkezőasztal székekkel, a főzőpult, a dupla gázfőzőlappal, edények, evőeszközök, poharak, valamint hűtőszekrény.

Térkép

Extra

Információk
Alsóörs vár, marasztal, visszavár!
A Balatoni Riviéra északi partszakaszának gyöngyszeme Alsóörs. Vendégváró üdülőhely. Vasútállomásának, hajókikötőjének szomszédságában hatalmas fövenystrand, selymes vízzel, kényelemmel. Látványsétára csábító az öreg falu régi házaival, kedves utcáival. A határában remek borokat örző szőlőbeli pincék, borházak.

Ezredéve bányászták, faragták itt mesterien a faluhatárba föllelt jellegzetes permi vörös homokkövet. Szakértelemmel halászták, a halban gazdag Balaton vizet. A lakosság híven örzi érdemes elődeinek emlékét. Nagy becsben tartja XIII. századi gótikus, barokk és népi stílusjegyekkel is ékes templomát, Ugyanígy középkori műemlék udvarházát, az Európa-hírű Törökházat.

Nyaranta gazdag szórakoztató, kultúrális programok, kiállítások, templomi hagversenyek, diszkók, szabadtéri rendezvények szavatolják a hasznos időtöltést. Kempingek, hotelok,panziók, magánszálláshelyek, üzletek gondoskodnak a magyaros hagyománnyal a vendégsokaságról. A falu északi szélén amfiteátrum. Onaan rövid erdei út a Balaton keleti medencéjére lenyűgöző kilátást nyitó Csere-hegyi kilátóhoz. A széles környék vonzó turistaparadicsom.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!