Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Berény Naturista Kemping - Balatonberény

Közeli helyek

Szállás >> Kemping | Balatonberény

Berény Naturista Kemping

Elérhetőségek

Cím: 8649 Balatonberény, Hétvezér u. 2.
Tel.: +36 85 377 299
Mobil:
Fax: +36 85 377 715
E-mail: bereny@balatontourist.hu
Honlap: Blatontours - honlap
GPS: LAT: 46.713708, LON: 17.311352

Nyitvatartás

május eleje - szeptember közepe

Fotók

Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping - Berény Naturista Kemping -

Leírás

Az 1990 óta üzemelő 5,5 hektáros naturista kemping a naturista stranddal
természetes környezetben, nádasokkal övezett területen található. 2009-től a Balatontourist hálózatának tagja. Befogadóképessége 1600 fő. A Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista kempingje. A kempingben 117 db 80 és 120 m2 közötti parcella található, valamint közvetlenül a vízparton illetve a kemping bejáratánál lévő területeken 100 sátorhely várja a látogatókat. Ezen kívül még egy motel, és két apartman áll a vendégek rendelkezésére. A motel 17 szobából és külön férfi-női zuhanyzókból áll. A szobák 2, illetve 3 ágyasak. Az igényesebbek számára 3 apartmant kínálunk. Az egyik apartman - amely egy faház - 4 vendégünk befogadására alkalmas, míg 2 új, kőből épült apartmanunk 5-5 személy számára kínál kényelmes pihenést. Az épületekben 2 hálószoba, étkező, zuhanyzó, WC, valamint jól felszerelt konyha található. Az apartmanokban megszálló vendégeink számára közvetlenül szálláshelyük mellett tudunk parkolási lehetőséget biztosítani.
A területen büfék, presszó, ill. élelmiszerbolt, masszázs szoba, mosási lehetőség segíti vendégeink sokoldalú kiszolgálását. Sportszerkölcsönző és számos sportolási lehetőség közül lehet választani.
A kempinget strandbelépő ellenében naturista strandolók is látogathatják.
A kemping a 76-os számú főúton közelíthető meg.

Térkép

Extra

Terület: 5,5 ha Kempinghely: 217 Mobilházak: 2 Motel: 17 szoba

A kemping 5,5 hektáros területén 217 kempinghely található.
18 db 80 m2-es
54 db 90 m2-es
32 db 100 m2-es
8 db 110 m2-es
5 db 120 m2-es
100 db normál hely.

Mobilház bérlési lehetőség Berény Naturista Kempingben

Merkur típusú mobilházak 4 fő részére (1 db)
Kb. 24 m2-es mobilház 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. A teljesen berendezett és felszerelt mobilházban két hálófülke, nappali étkezősarokkal, konyha, tusoló, WC, és a teraszon kerti bútorok találhatók.

Pluto típusú mobilházak 2 fő részére (1 db)
18 m2-es mobilház 2 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. A teljesen berendezett és felszerelt mobilházban egy hálófülke, nappali étkezősarokkal, konyha, tusoló, WC, és a teraszon kerti bútorok találhatók.

Teljesen felszerelt konyha: A mobilház konyha-részéből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet: főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztórekesszel, étkészlet és főzőedények. Részletes leltár a mellékletben.

Parkolási lehetőség: közvetlenül a mobilházak mellett vagy a kijelölt közeli parkolóban.

Kaució: A kaució mértéke mobilházanként 100 Euro, az összeget érkezéskor a recepció veszi át.
A mobilház átadása és átvétele leltár alapján történik. A mobilház és a felszerelés hiánytalan visszaadása esetén a kaució teljes összegét a távozáskor visszaadjuk.

Takarítás: A mobilházat takarított állapotban adjuk át vendégeinknek, távozáskor kérjük rendben és tisztán visszaadni (edények elmosogatva, szemetes kiürítve).

Kérjük hozzon magával: ágynemű huzatot, lepedőt, konyharuhát, mosogatószivacsot, törölközőket!

Külön fizetendő: idegenforgalmi adó.

A mobilházban a dohányzás tilos.

A házakat érkezés napján 15 órától lehet átvenni. A távozás napján a mobilházat 10 óráig el kell hagyni.

A balatonberényi kemping a Balaton legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező naturista létesítménye. A kempingben 117 db 80 és 120 m2 közötti, sövénnyel elválasztott lakókocsi hely található áramvételi lehetőséggel. Közvetlenül a vízparton illetve a kemping bejáratánál lévő területeken 100 sátorhely várja a látogatókat , akik igényük szerint itt is vételezhetnek elektromos áramot. Ezen kívül még egy motel, és két apartman áll a vendégek rendelkezésére, melyek részletes bemutatását a hasonló nevű menüpontok alatt találja a kedves Olvasó.

A területen a hideg vizes kültéri zuhanyzók mellett a kempingvendégek rendelkezésre 2 kör alakú vizesblokk áll, melyben a zuhanyzókon kívül gáztűzhelyekkel felszerelt konyha, mosógép és centrifuga is található.

A kemping rendelkezik közösségi helyiséggel is, amelyben a vendégek TV-t nézhetnek, rendezvényeket, játékokat szervezhetnek, illetve megbeszéléseket tarthatnak. A Naturisták Berényi Baráti Körének Egyesülete minden évben itt rendezi éves közgyűlését, melyet szezonnyitó és szezonzáró rendezvények kísérnek. Az Egyesület 1999-ben alakult azzal a céllal, hogy a befolyt tagdíjak egy részét visszaforgassák a kemping környezetének széppé tételére, sporteszközök vásárlására, illetve az önkormányzattal karöltve a színvonal emelése érdekében tegyenek lépéseket.

A strandi és kempingvendégek ellátásáról egy 2005-ben újonnan épült szolgáltatósor gondoskodik, amely egy melegkonyhás éttermet, büfét, falatozót, mini ABC-t és újság-, illetve ajándéküzletet foglal magába. Meghatározott időpontokban animátor biztosít szervezett és tartalmas programokat a minket választók számára.

Külön szolgáltatásként masszázsszalon is a vendégek rendelkezésére áll, amely a nagy népszerűségnek örvend az idelátogatók körében. Ezt a szolgáltatást a nem intézményünkben lakó vendégek is igénybe vehetik.

Főleg lakókocsival és lakóautóval érkező vendégeink számára lehet fontos információ, hogy létesítményünkben rendszeresen lehetőség van gázpalackjaik feltöltésére is.

Kempingünk állatbarát, így a hozzánk érkezők házi kedvenceiket is magukkal hozhatják, sőt azok ápolására külön állatfürdetővel is rendelkezünk.

Éjjel-nappali portaszolgálatunk lehetővé teszi, hogy vendégeink a nap bármely szakában érkezhessenek, de bejelentési kötelezettségük másnap reggel érvénybe lép. A számla kiegyenlítésére bankkártyával is lehetőség van: terminálunk Eurocard, Mastercard, Visa és American Express kártyákat fogad el. Recepciónkon német és angol nyelvben járatos személyek dolgoznak, akik 8.00 órától 18.00 óráig adnak felvilágosítást és állnak a vendégek rendelkezésére.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!