Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Dunaújváros

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Dunaújváros

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ

Elérhetőségek

Cím: 2400 Dunaújváros, Építők útja 7/A
Tel.: +36 30 502 3685
Mobil:
Fax:
E-mail:
Honlap: www.aquantis.hu
GPS: LAT: 46.958486, LON: 18.940845

Nyitvatartás

Egész évben nyitva.

vasárnap - csütörtök: 9.00-21.00
péntek - szombat: 9.00-22.00

Az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ hamarosan megnyitja kapuit!

Fotók

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Élménymedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Élménymedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Gyermekmedence csúszdával Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Élménymedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Élménymedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Élménymedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Szauna Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Gyermekmedence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Barlang-medence Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Zubogó Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Koktél Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ - Gyógymedence

Leírás

Élményfürdő
Az élményfürdőt kedvelők új helyszíne: AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ Élményfürdőnkben két szinten 9 kül- és beltéri medencével, változatos élményelemekkel, csúszdákkal, gyermekpancsolókkal várjuk kedves Vendégeinket. Medencéink hőfoka 26 – 36 °C hőmérséklet között váltakozik.
A fedett részben nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék és egy bármedence található, melyekben folyamatosan különböző kényeztető- és frissítő masszázselemek közül válogathatunk. Ugyancsak a beltéri részben három csúszda és egy gyermekpancsoló is csábítja a fiatalabbakat.

A belső nagymedencéből ki lehet úszni a külső medencerészbe, ahol szintén kellemes élmények: sodrófolyosó, pezsgőágyak, további hát- és vízsugármasszázs elemek várnak bennünket.

A szabadtéri részen egy gyermek-, és egy nagymedence kínálja magát.

Gyermekmedencénk speciális kialakítása, az itt kialakított vízmélységgel, és a korosztálynak megfelelő élményelemekkel kifejezetten a legkisebbeket, a totyogókat szolgálja. Két kis csúszdával, gombával és többféle vízi játékokkal szerettethetjük meg velük a pancsolás örömeit.

A nagymedencénk háromféle élménycsúszdával és két különböző magasságú trambulinnal teszi próbára a vendégeket.

A napozni vágyókat parkosított területekkel várjuk. A félárnyékos részek ideálisak a kisgyermekesek számára, pihentető, nyugodt helyet kínálva a „nagy játszások” közti pihenésre, vagy akár egy szundikálásra.

Fürdőkomplexumunk télen és nyáron is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.

Wellness
Az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központ már a nevében is jelzi, hogy vendégeink részére nyújtott szolgáltatásaink részei az egészségtudatos életformának. Wellness szolgáltatásaink egy olyan komplex egészségmegőrző program részei, mellyel nemcsak egyszerűen kipihenjük magunkat, hanem megadjuk magunknak mindazt a törődést és kényeztetést, mely ahhoz szükséges, hogy ismét teljes energiával és lendülettel tudjunk koncentrálni a hétköznapok kihívásaira.

Gyógyászat
Nem csak frissülhet, gyógyulhat is az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központban! Élményfürdőnk lifttel is megközelíthető második emeletén nyugat-európai színvonalú gyógyászati központ került kialakításra. Az akadálymentesített, több mint ezer négyzetméteres területen balneo-, hidroterápiás és fizikoterápiás kezelések, továbbá különböző gyógytornák bőséges tárháza várja a beutalóval érkező betegeket és az élményfürdő vendégeit.

Fitness
Az AQUANTIS Wellness- és Gyógyászati Központban az aktív kikapcsolódást kedvelőkre is gondoltunk.


Bár, büfé, étterem
Az Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ nemcsak a gyógyulásra, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak nyújt maradandó élményt, hanem a kulináris élvezeteknek hódolni vágyóknak is.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!