Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Hársfa étterem - Leányfalu

Közeli helyek

Étterem, vendéglő >> Étterem, vendéglő | Leányfalu

Hársfa étterem

Elérhetőségek

Cím: 2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 161.
Tel.: +36 (26) 610 498
Mobil:
Fax: +36 (26) 610 498
E-mail: harsfa1@fibermail.hu
Honlap: www.harsfaetterem-panzio.hu
GPS: LAT: 47.715522, LON: 19.088638

Nyitvatartás

Leányfalu szívében

Fotók

Hársfa étterem - Hársfa étterem - Hársfa étterem -

Leírás

A 2009-ben megújult Hársfa étterem a magyar konyha remekeit sorakoztatja fel étlapján. Séfünk kialakította a Hársfa karakteres konyhastílusát, gazdag választékunkban Ön is megtalálja a saját ízlésének megfelelő ételeket. Az étterem 80 főt képes egyszerre, magas színvonalon, cigányzenével, légkondicionált környezetben vendégül látni. Több nyelven beszélő fiatal, udvarias személyzet fogadja Önt. Néhány ételkülönlegesség konyhafőnökünk ajánlatából:
Tiszai harcsapaprikás
Báránypörkölt
Kunsági töltött pörkölt
Magyar szürke vörösborban pácolt szaftos húsa gombásan elkészítve
Borókás szarvas pörkölt áfonyával töltött almával

A Hársfa étterem Leányfalu szívében a 11-es főút mellet helyezkedik el, közel a Strand területéhez, amelyen termálfürdő, és télen jégpálya is üzemel.
Ha csoportos összejövetelt szeretne szervezni, éttermünk különterme 20 fő részére biztosítja a kellemes, jó társasági atmoszférát. Ha szeretné barátait, ismerőseit elkápráztatni, kérheti az asztalnál elkészített ételek egész csokrát, illetve az Ön kívánságára színvonalas műsort is szervezünk.
A turista buszoknak parkolóhelyet biztosítunk.

Csoportok számára egyéni igények alapján is összeállítható menü, áraink, ételeink kínálata a megrendelő igényei, elvárásai szerint alakíthatók.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!