Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Hévíz Termelői Piac - Hévíz

Közeli helyek

Vásárlás >> Termelői Piac | Hévíz

Hévíz Termelői Piac

Elérhetőségek

Cím: 8380 Hévíz, Fő tér
Tel.:
Mobil: +36 (20) 4107 288
Fax:
E-mail: benko-lajos@freemail.hu
Honlap:
GPS: LAT: 46.790639, LON: 17.184870

Nyitvatartás

kedd: 8:00-13:00
csütörtök: 17:00-20:00
szombat: 8:00-13:00

A finom áruk mellett mesteremberek árulják portékáikat, helyben vásárolhatunk cserépedényeket, kosarakat vagy akár kézi készítésű szappanokat.

Fotók

Hévíz Termelői Piac - Hévíz Termelői Piac - Hévíz Termelői Piac - Hévíz Termelői Piac - Hévíz Termelői Piac -

Leírás

A régi idők hangulatát idézve kedden, csütörtökön és szombaton a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus erdélyi zenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A friss kenyeret, kolbászokat, a házilag készített süteményeket és tehéntejet akár meg is kóstolhatjuk vásárlás előtt. A Hévízi Termelői Piac a tudatos vásárlóknak kínál minőségi és vegyszermentes termékeket. A vásárlással pedig nem csak a környéken élő termelőket támogatjuk, hanem az egészséges életmód mellett döntünk.

Térkép

Extra

A Hévízi Termelői Piac mellett döntött már az a 144 árus is, akik időről-időre kézműves termékeiket kínálják a vendégeknek. Látogasson el hozzánk, csatlakozzon közösségünkhöz!

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!