Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Tihany PIAC placc - Tihany

Közeli helyek

Vásárlás >> Termelői Piac | Tihany

Tihany PIAC placc
Akasztódombi parkoló

Elérhetőségek

Cím: Tihany, Kossuth Lajos u.
Tel.:
Mobil:
Fax:
E-mail:
Honlap:
GPS: LAT: 46.908002, LON: 17.891107

Nyitvatartás

szombaton: 8-13

Fotók

Tihany PIAC placc - Tihany PIAC placc - Tihany PIAC placc - Tihany PIAC placc - Tihany PIAC placc - Tihany PIAC placc -

Leírás

A tihanyi PIAC placc minden szombat délelőtt életre kel, mert helyi kedves árusok kínálgatják saját készítésű portékájukat. A piac a régi idők nyugodt hangulatát idézi, itt sok mindent megtalálhatunk elkezdve a házilag készült kecskesajttól, juhsajttól egészen a kemencében sült finomságokig. A teljesség igénye nélkül fellelhető háztáji zöldség, gyümölcs, kenyérlángos, almáslepény, méz, lekvár, sonka, kolbász, fűszerek, házi savanyúságok, mindent, ami szem szájnak ingere. Az őstermelők többsége a Balaton felvidékről érkezik ide a tihanyi piacra, hogy saját termelésű áruját eladhassa.

A Tihany PIAC placcon soha sem áll meg az élet. Minden szombaton 8-tól 13 óráig várunk mindenkit, aki szeretne finom ételeket kóstolni, aki szeretne részesen lenni ennek a közös piacos élménynek. A tihanyi PIAC placc nem csak a vásárlásról szól, szinte kult-hellyé nőtte ki magát, egyfajta összetartozást, meghitt hangulatot áraszt. Az árusokon kívül alkalmi fellépőkkel, művészekkel és változatos programokkal is várunk minden kedves érdeklődőt!

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!