Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalak

Közeli helyek

Vásárlás >> Termelői Piac | Vindornyalak

Vindornyalaki Vásárnap
Vindornyalaki Vásár

Elérhetőségek

Cím: Vindornyalak,
Tel.:
Mobil:
Fax:
E-mail:
Honlap: www.vindornyalak.hu
GPS: LAT: 46.886624, LON: 17.193818

Nyitvatartás

ápr. 24. - nov. 11.
minden vasárnap

Szent György naptól Szent Márton napig minden Vasárnap Vindornyalaki Vásárnap várja a falusi piacok kedvelőit. Táplálék a testnek és szellemnek! Ökopiac, látványkonyha, hegyek leve, bolhapiac, állatsímogató, kiállítás és koncert minden vasárnap a Vindornyalaki Vásárkertben.

Fotók

Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalaki Vásárnap - Vindornyalaki Vásárnap -

Leírás

A magyar közmondás úgy tartja: 'Az vagy, amit megeszel!", és ez igaz a testi és a szellemi táplálékra egyaránt. Amit magunkhoz veszünk, befogadunk, beépítünk testünkbe és szellemünkbe az hatással van ránk, építő elemünkké válik. A Vindornyalaki Vásárnap rendezvénysorozat a VindornyalakArt 'a la carte kínálata a testnek és a szellemnek.
Az ökopiacon jófajta, magyar földben termett, tápértékben gazdag ennivalóval tölthetik meg a kosarukat, hogy a szellem se szenvedjen hiányt semmiben, koncert és kiállítás teszi teljessé a kínálatot.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!