Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Termál Hotel Liget Érd *** - Érd

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Érd

Termál Hotel Liget Érd ***
gyógyfürdő - wellness - hotel

Elérhetőségek

Cím: 2030 Érd, Római út. 9.
Tel.: +36 23 366 010 , +36 23 366 038
Mobil:
Fax: +36 23 366 075
E-mail: hotelerd@hotelerd.hu
Honlap: www.hotelerd.hu
GPS: LAT: 47.357432, LON: 18.936535

Nyitvatartás

Budapesttől 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő Termál Hotel Liget***, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást kereső vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

Fotók

Termál Hotel Liget Érd *** - A Hotel épülete és a külső medence Termál Hotel Liget Érd *** - Étterem és belső udvar Termál Hotel Liget Érd *** - Szoba Termál Hotel Liget Érd *** - Fürdő Termál Hotel Liget Érd *** - Bejárat Termál Hotel Liget Érd *** - Római terem Termál Hotel Liget Érd *** - Szoba Termál Hotel Liget Érd *** - Sókamra Termál Hotel Liget Érd *** - Fedett gyógymedence

Leírás

A Termál Hotel Liget saját gyógyvízzel rendelkezik, amely 800 méter mélyből tör a felszínre. A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi gyógyvizes medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, a jacuzzi és a SPA részleg magas minőségű kínálata együttesen segítik hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

Vendégeink részére ingyenes parkoló, röplabdapálya, napozó áll rendelkezésre. A szobák minibárral, TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva.

A Termál Hotel Liget az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A szálloda jellege tálcán kínálja a csapatépítő tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 110 fő és egy 40 fő befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.


Az egyéb kulturális programok lehetősége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelő szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy Ön valóban személyes szolgáltatásban részesüljön.

Megközelíthető:
Budapesttől az M7, M0 és M6 autópályákon, illetve a 7-es és 6-os úton. Érd kedvező földrajzi adottsága lehetővé teszi, hogy a szálloda vendégei megismerkedjenek a környékkel és Budapest nevezetességeivel, a világörökség részeivel.

Térkép

Extra

Az érdi fürdőkomplexum meleg vizét (42°C) 800 méter
mélységű termálkútból nyeri.

A víz natriumhidrogénkarbonátos, kloridos, szulfátos termálvíz, amelynek azonban bromid és jodidion tartalma is jelentős, fluoridion tartalma pedig kimondottan magas. A fürdő- és ivókúra formájában felhasználható termálvíz elsősorban reumatikus és degeneratív elváltozások, köszvényes és neurológiai kórképek, törések, zsugorodások, fájdalmas izomgörcsök, gyógyítására alkalmas, legjobb eredményeinket a rehabilitáció területén értük el.

Szolgáltatások:
- Szauna, hideg vizes csobbanó medencével
- Medence az úszást kedvelők részére
- Termál medence
- Maszázsok: - Mézes, - Lávaköves, - Gyógy, - Víz alatti (tangentor)

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!