Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Gyomaendrőd

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Gyomaendrőd

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping
Liget Fürdő, Liget Gyógyfürdő

Elérhetőségek

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Erzsébet liget 2.
Tel.: +36 66 386 039
Mobil:
Fax:
E-mail: info@ligetfurdo.hu
Honlap: www.ligetfurdo.hu
GPS: LAT: 46.938162, LON: 20.836515

Nyitvatartás

A fürdő téli-nyári üzemű, egész évben nyitva tart naponta 9.00 - 20.00 óráig, a gyógyászati részleg pedig 9.00 - 19.00 óráig.

A száz éves tölgyfák közé épített Liget Gyógyfürdő és Kemping az Erzsébet ligetben található összesen 2,4 hektár területen. Gyógyászati és strand szolgáltatásaival, 2000 m2 alapterületen épült fedett uszodájával, és a felújított gyógyászati részlegével Gyomaendrőd legnagyobb turisztikai attrakciója.

Fotók

Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Fedett medence Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Bejárat és pénztár Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Fedett úszómedence Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Ovális alakú, élményelemekkel dúsított lazítómedence Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Pancsoló medence (játék elemekkel bővítve) Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Úszómedence Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Gyógyászati medence Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping - Strandmedence

Leírás

A fürdő kiépítése 1959-től 1963-ig zajlott. A gyógyvíz minősítést 1960-ban nyerte el. 1994-1998 között fejlesztések során vízforgató berendezés kiépítésére és a külső medencék, valamint a Kiss Lajos Üdülőtelep felőli oldalon a kabinsor teljes hosszának felújítására került sor.

A strandfürdőben egy úszómedence, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel dúsított lazítómedence áll a vendégek rendelkezésére. A kempingben 300 fő befogadására alkalmas parkosított terület, faházak, lakókocsik találhatóak.

A gyógyászati részben gyógymasszázs, 3 db tangentor, szénsavas kád, négyrekeszes galván valamint 2 db gyógyvizes ülőmedence vehető igénybe.

A víz alatti csoportos gyógytorna a gyógymedencében folyik.

Gyógyászati szolgáltatásaink:

A Liget Fürdő gyógyászati részlege komplett fizioterápiás kezelésben részesíti a gyógyulni vágyókat. Vízsugaras kádjaink automatikusak, fényterápiával kiegészítve kezeljük a betegeinket. Ezen kívül szénsavas fürdő kezelést, négyrekeszes galván kezelést nyújtunk a beutalóval ellátott betegeinknek.

- Komplett hidro-balneoterápiás
- Fizikoterápiás gyógykezelések
- Vízsugármasszázs
- Szénsavas fürdő kezelés
- Gyógyvizes medencék

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!