Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Aquaréna mogyoródi vízipark - Mogyoród

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Mogyoród

Aquaréna mogyoródi vízipark
Mogyoródi aquapark, élményfürdő

Elérhetőségek

Cím: 2146 Mogyoród, Vízipark út 1.
Tel.: +36 28 541 100
Mobil:
Fax: +36 28 541 101
E-mail: info@aquarena.hu
Honlap: www.aquarena.hu
GPS: LAT: 47.590167, LON: 19.249914

Nyitvatartás

május 23 - augusztus 31.
Minden nap 9:00 - 19:00

Magyarország legnagyobb vízi szórakoztatóparkja...

Fotók

Aquaréna mogyoródi vízipark - Madártávlatból Aquaréna mogyoródi vízipark - Csúszda Aquaréna mogyoródi vízipark - Aquaréna mogyoródi vízipark - Aquaréna mogyoródi vízipark - Aquaréna mogyoródi vízipark -

Leírás

Szórakozás, pihenés, kikapcsolódás

Ez mind az Aquaréna, amely a maga nemében nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló! Ha szereted a vízi kalandokat, győződj meg róla személyesen! Várunk Mogyoródon, a Hungaroring mellett fekvő 11 és fél hektáros területen.

Élményparkunkban 21 csúszda, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó vár Rád.

Ám a vízi kalandok mellett szárazföldi örömöket is tartogatunk Számodra. Ha a barátaiddal jössz és sportolni lenne kedvetek, röplabda-, foci- és a tollaslabda pályáinkon kiélhetitek mozgásszenvedélyeteket.

Valalmi másra vágysz? Szórakoztatásodról munkatársaink interaktív játékokkal gondoskodnak. Megéheztél? A Pizzarénában és éttermeinkben ehetsz-ihatsz kedvedre.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!