Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Flóra Strand- és Termálfürdő - Kapuvár

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Kapuvár

Flóra Strand- és Termálfürdő
Flóra Gyógyfürdő, Kapuvári szénsavfürdő

Elérhetőségek

Cím: 9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.
Tel.: +36 96 241 831
Mobil: +36 30 408 7812
Fax:
E-mail: info@floragyogyfurdo.hu
Honlap: www.floragyogyfurdo.hu
GPS: LAT: 47.596512, LON: 17.036834

Nyitvatartás

egész évben:
9:00-19:00

Flóra Egészségügyi Park és Gyógyfürdő

Fotók

Flóra Strand- és Termálfürdő - Úszómedence Flóra Strand- és Termálfürdő - Termálmedence Flóra Strand- és Termálfürdő - Belső medence Flóra Strand- és Termálfürdő - Medencék Flóra Strand- és Termálfürdő - Gyógymedence Flóra Strand- és Termálfürdő - FLÓRA Főbejárat

Leírás

A FLÓRA GYÓGYFORRÁS magas színvonalú gyógy és wellness szolgáltatásaival, fogászattal, valamint igényesen berendezett apartmanjaival várja a kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket.. A tudományosan igazolt gyógyhatással rendelkező termálvíz és az orvosaink által végzett kezelések testi megújulást, lelki felfrissülést nyújtanak Önnek. huh

A termálvizes fürdőkomplexum a szolgáltatások rendkívül széles körét kínálja vendégeinek:

•gyógyfürdő
•fizikoterápiás kezelések
•masszázs
•szauna
•kozmetika
•pedikűr-manikűr
•fodrászat
•fogászati kezelések
•tágas appartmanok

Emellett holisztikus, alternatív gyógyászati módszereket is alkalmazunk. A különleges összetételű gyógyvíz, a magával ragadó természeti környezet és szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy Önök ideális körülmények között pihenhessenek és gyógyulhassanak.


Gyógyvíze

Az 1800 méter mélyről feltörő, 70 C-os TERMÁLVÍZ hivatalos szakorvosi Vizsgálatok alapján az „ELISMERT GYÓGYVÍZ” minősítéssel rendelkezik. A termálkút vize nagymennyiségű oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalma következtében a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé is sorolható.

A víz emellett jelentékeny bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is mutat. E gyógyvíz jótékony hatása az alábbi területeken úgy a szakorvosok, mint a vendégek körében is igazolt:

•kopásos izületi elváltozások
•gerinc- és porckorong sérülések
•balesetek utáni regenerálódás
•fájdalmak jelentős csökkentése
•nőgyógyászati problémák
•hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma (inhalációs kezelés révén)
A kezeléseket célszerű kúraszerűen, - előzetes bejelentkezés alapján a gyógyfürdő épületében működő - szakrendeléseken elvégzett vizsgálatokat és konzultációt követően igénybe venni.

Strandfürdő szolgáltatásai

kül- és beltéri termálmedencék
-úszómedence,tanmedence,pancsoló
-vizicsúszda
-inhaláló kunyhó -gyógy- és wellnessmasszázsok
-gyógykezelések
-szauna, relax-infrakabin, szolárium
-kozmetika,fodrászat,pedikür – manikür
-fogászat
-büfé

Térkép

Extra

Flóra Termálfürdő és Lakópark

A Flóra Egészségügyi Park és Gyógyfürdő, amely a Nyugat-dunántúli régió egy még kevésbé ismert, de rendkívül értékes és egyedi adottságokkal bíró termálfürdője.

A különleges összetételű gyógyvíz, a magával ragadó természeti környezet családias hangulat és a szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy vendégeink ideális körülmények között pihenhessenek.

A gyógyközpont szolgáltatásai között megtalálhatók a szépségápoláshoz valamint az egészség megőrzéséhez, a test és lélek összhangjának biztosításához szükséges szolgáltatások. Mindezek mellett kiemelt helyet kapnak az alternatív és hagyományos orvoslási technikák, folyamatosan bővülő szolgáltatási köre is.

Főbb egészségügyi szolgáltatásaink:

fogászati kezelések,
orvosi kezelések (tüdőgyógyászat, allergiavizsgálat, reumatológia, hőkamerás állapotfelmérés vizsgálat),
csontsűrűség-vizsgálat,
tangentor,
akupunktúra,
gyógymasszázs,
szénsavas-gázfürdő.
Főbb szépségápolási szolgáltatásaink:

fodrászat,
pedikűr, manikűr,
kozmetika,
finn szauna.

Az épületben található három különböző méretű gyógyvizes pezsgőfürdős és egy hideg vizes tornamedence, melyek biztosítják a vendégek kényelmét.

A Flóra Lakóparkban található apartmanokban jelenleg 32 fő számára biztosítható elhelyezés

A strandfürdővel szemben található a városi kemping, mely tavasztól koraőszig hangulatos, árnyas fák alatt várja a fáradt, pihenésre vágyó utazókat.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!