Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Esztergom

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Esztergom

Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő

Elérhetőségek

Cím: 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.
Tel.: +36 33 511 100
Mobil:
Fax:
E-mail: info@aquasziget.hu
Honlap: www.aquasziget.hu
GPS: LAT: 47.794223, LON: 18.736315

Nyitvatartás

Fedett élményfürdő: egész évben
Kültéri strand: máj. 1. - aug. 31.

Hétfőtől péntekig 10-20 óráig
Szombat: 9-20 óráig
Vasárnap: 9-20 óráig

Fotók

Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Külső medencék Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Fedett rész Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Fedett rész Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Külső medencék Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Kinti csúszda Aquasziget - Esztergomi Termál és Élményfürdő - Étterem

Leírás

Fedett élményfürdő


A belső térben élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda áll vendégeink rendelkezésére. A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence épített teknősbékával és vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A beltéren található infraszauna kellemesen átmelegíti és mélyen méregteleníti a szervezetet. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kíváló helyszíne a szórakozásnak.


Kültéri strand


Kültéri pihenőmedence kiúszóval télen is használható oldalmasszázzsal, légbefúvással, buzgárokkal. A 25 méteres úszómedence kiúszóval szintén egész évben használható. Nyári szezonban használható: Az élménymedence vízeséssel, vízköpőkkel, gejzírrel, levegőbefúvással és hullámeffekttel, valamint a külső gyermekmedence épített várral és kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek.


Étterem


Az Élményfürdő területén önkiszolgáló étterem és drinkbár is működik. Az étteremben főzelékek, levesek, frissensültek, pizzák és egytálételek széles skálája várja a vendégeket kedvező árakon. A drinkbár dohányzó rész, ahol alkoholos és alkoholmentes italok, frissítők, kávék fogyasztására van lehetőség rágcsálnivalók és sütemények mellett.


Nyári időszakban a grill terasz további ínyencségeket, gyorsétkeket kínál a falatozni vágyó vendégek részére.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!