Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping - Kiskunhalas

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Kiskunhalas

Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping
Kiskunhalasi Gyógyfürdő, Halasi Strand- Termál és Gyógyfürdő

Elérhetőségek

Cím: 6400 Kiskunhalas, Nagy Szeder István u. 1.
Tel.: +36 77 422 590
Mobil:
Fax: +36 77 427 700
E-mail: info@halasthermal.hu
Honlap: www.halasthermal.hu
GPS: LAT: 46.431113, LON: 19.470713

Nyitvatartás

Hétfő-Csütörtök, Vasárnap:
6:00-21:00

Péntek-Szombat:
6:00-20:00
20:30-23:00 (éjszakai fürdőzés)

Halas egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja a Termálfürdő és Camping.

Fotók

Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping - Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping - Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping - Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping - Halasthermál - termálfürdő, uszoda, strand és kemping -

Leírás

Halas egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja a Termálfürdő és Camping. A termálfürdő egész évben várja a pihenni, gyógyulni váró vendégeit. Hévizét 1983-ban gyógyvízzé nyilvánították. A gyógyvíz alkáli-hidrogén, fluorid és jodid ion tartalmú.

Orvosilag javallott mozgásszervi betegségeknél (idült degeneratív izületi és gerincbetegségek, gyulladásos betegségek nem aktív szakaszában, csontritkulás, húzódások, rándulások, ficamok, sportsérülések), műtétek utáni rehabilitációra, ideggyógyászati megbetegedések, perifériás keringési betegségek, nőgyógyászati betegségek esetén. A fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet, szakmai hátteret biztosít.

Minden korosztály igényét figyelembe véve, az uszodacsarnokban három medence található. A gyógyvizes termálmedence 36° C, felnőtt úszómedence 36° C, gyermek medence 32° C. A nyári strandfürdő területén is három medence üzemel, egyik 50 méteres, verseny célokra is alkalmas.

A fürdő szolgáltatásai: szauna, masszázs, manikűr-pedikűr, fodrászat. A strand területén éterem és büfé várja a vendégeket.

A strand és termálfürdő területén 7 medence üzemel, (fedett csarnokban egy tanmedence, úszómedence, merülőmedence, valamint egy termálmedence áll a fürdözők rendelkezésére. A szabadban egy 50m-es versenymedence, egy termálmedence és egy gyermek medence található.). Éjszakai fürdés: péntek és szombat. Igényesen kialakított éttermünkben és büféinkben is szeretettel látjuk.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!