Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Kiskunmajsa

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Kiskunmajsa

Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő
Kiskunmajsai Élményfürdő

Elérhetőségek

Cím: 6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.
Tel.: +36 77 481 855, +36 77 481 245
Mobil:
Fax: +36 77 481 013
E-mail: jonathermal-furdo@mail.datanet.hu
Honlap: www.jonathermal.hu
GPS: LAT: 46.525741, LON: 19.751139

Nyitvatartás

Fotók

Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Gomba az élményfürdőben Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Élménymedence Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Csúszda Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Hullámfürdő Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Esti hangulat Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Fedett medencék Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő - Fedett medencék

Leírás

Gyógyfürdő

Gyógyfürdőnk 25 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat "melléktermékeként" felszínre törő 72 C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű úszómedence, szauna, hidegvizes mártózómedence, és szolárium található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

A reumatológiai szakrendelés mellett gyógyvizünkre és képzett szakembereink tudására és gyakorlatára alapozva több, TB támogatással igénybe vehető gyógyfürdőellátást biztosítunk.

A fürdő mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: röplabdapályák, tollaslabda pályák, minigolfpálya, játszótér, óriás sakk, lábteniszpálya, kosárlabdapálya, éjszakai fürdőzések alkalmával konditerem várja a sportolni, szórakozni vágyókat. 2004-ben több mint 100 m2 alapterületű igényesen kialakított társalgóhelyiséggel bővült a fürdő fedett területe.

A fürdő közvetlen szomszédságában éttermek működnek, gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.

A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, és gyógymasszázs, szolárium, szauna áll vendégeink rendelkezésére. A fürdő naponta 9 órától 19 óráig, a téli hónapokban (szeptember és március közötti időszakban) 9-18 óráig várja kedves vendégeit.

Élményfürdő

2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink egyik kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence.

A medence egész évben, a fürdő nyitva tartási rendjének megfelelően áll (pénteken és szombaton éjszaka is) a szórakozni, felüdülni vágyók rendelkezésére.

Az attrakciók:

dombcsúszda,
pezsgőágyak,
vizes barlang
gejzír
buzgárok
dögönyözők és masszírozók
vadvízfolyosó
pezsgőfürdő
sziklacsobogó
vízgomba

Felejthetetlen élmény akár 3 generáció részére is, télen-nyáron!

2009. februártól az élménymedence is komfortosított (fűtőt) csarnok résszel várja a télen is felüdülni, pihenni vágyó vendégeket!

Az élményfürdő szolgáltatásait külön jegy vásárlása nélkül, a napi fürdőbelépőjeggyel lehet igénybe venni!

Aquapark
Csúszdapark és Hullámfürdő

4 óriáscsúszdával, gyermekmedencékkel, új élményelemekkel gazdagodtunk!

A medence közvetlen szomszédságában új JÁTSZÓTÉR várja a legkisebbeket!

Minden medence- és csúszdaszolgáltatás 1 jeggyel vehető igénybe!

A hullámfürdő 80cm-es hullámokkal idézi elő a tenger hangulatát.

Térkép

Extra

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Infraszauna

Az infraszaunában az infra-vörös (IV) sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákban.

Jáde köves masszázságy

Egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a "Ceragem akupresszúrát" TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.

Chi Gép

A legkényelmesebb testhelyzetben, fekve, pihenés közben lábait 8-as alakú, váltakozó sebességű lengő mozgásba hozzuk, alaposan megtornáztatva ezzel az egész gerincoszlopot. Elűzi a fáradtságot, csökkenti a vérnyomást. A gerinc tornáztató készülék napi 15 perces használata mozgás szempontjából másfél órás séta vagy gyaloglás, pihenés szempontjából kb. 2 órás alvás hatásával ér fel.

Sókamra

A kamra nem más, mint a világ egyik legjobb összetevőjű sójával (96,6% tiszta só) bélelt tér. A parajdi só kiváló gyógyhatása a só tisztaságában rejlik. A só nagy diszperzitású Nátrium-kloridban rendkívül gazdag, egy száraz aerosol képződik, melynek aktív hatóanyaga 1m3 levegőben 7-20 mg. A hatóanyag a legkisebb hörgőcskékhez is képes eljutni. A sókamra gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás.

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!