Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/hunspa_info/Connections/dbadat.php on line 9
Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Komló - Sikonda

Közeli helyek

Szabadidő, Wellness >> Gyógyfürdő | Komló - Sikonda

Sikonda Wellness Hotel és Fürdő
Komló - Sikonda Termálfürdő

Elérhetőségek

Cím: 7300 Komló - Sikonda, Fürdő u. 5.
Tel.: +36 72 582 060, +36 72 582 070
Mobil:
Fax: +36 72 582 060, +36 72 581 489
E-mail:
Honlap: www.sikondafurdo.hu
GPS: LAT: 46.176755, LON: 18.221920

Nyitvatartás

A saját termálforrásból táplálkozó fedett és kültéri élménymedencék biztosítják, hogy vendégeink a regeneráló nyugalom szigetén érezhessék magukat.

Fotók

Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Medence Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Medence napozóágyakkal Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Fedett medence Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Fedett medence Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Gyermekmedence Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Bejárat

Leírás

A termálfürdő

Sikonda melegvizű forrását 1927-ben fedezték fel. Az alkalikus, lítiumtartalmú hévíz megszünteti a gyomor- és bélpanaszokat, kiegyensúlyozza az anyagcserét, eloszlatja az influenza utáni zavarokat, kitűnő az ízületi bántalmak, a bőrbetegségek és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére.

4 beltéri és 2 kültéri medencével várjuk a felfrissülni vágyó kedves vendégeinket. (A kültéri medencék szezonálisan üzemelnek)
A lélegzetelállító környezetben fekvő - saját forrásból táplálkozó - szabadtéri, termálvizű élményfürdő és napozókert a regeneráló nyugalom szigete.

A 33 x 20 méteres nyitott sportmedence a strandolni és úszni vágyók paradicsoma.

A 35-36 'C-os termálvizű fedett medence élményelemeivel - masszírozó vízsugarak - kényezteti és gyógyítja az idelátogatókat.
A nyugodt kikapcsolódást szolgálja a termálvizű 36-37 'C-os ülőmedence.

A 29 'C-os különböző játékokkal felszerelt (delfinformájú csúzda, teknős, bohóc és gomba) gyermek- és pancsoló-medence a szórakozásra vágyó kicsik birodalma. A kisbabák ápolásához külön helyiséget biztosítunk. Nagy figyelmet szentelünk a higiéniára, ezért a gyermekmedencét a 3 éven aluli gyermekek csak úszópelenkában és fürdőruhában vehetik igénybe!
A szaunázáshoz elengedhetetlen a zuhányzás utáni, hidegvizes merülőmedence.
Látogassa meg, és lazuljon el a szaunák, az infraszauna és a gőzfürdő egyikében, majd frissüljön fel a merülőmedence hűs vizében. Az aktív pihenést és a test erőnlétét a vízitorna órák fokozzák.

Wellness
Wellness részlegünk a test és lélek vitalitását, regeneráló pihenését és energiával való feltöltődését biztosítja.

Az Egészségcentrum a gyógyulni vágyók, az egészségüket megőrizni, energiával feltölteni, és alakjukat formálni kívánó látogatók kényeztetését szolgálja. A teljes testi-lelki felfrissülést a gyógytornászok, a masszőrök, a wellness menedzserek összehangolt munkája segíti.

Wellness Egészségcentrumunkban Thalasso terápiás kezelések is a vendégek rendelkezésére állnak.
A tenger ereje (algák, tengeri só) igazi terápiás csoda: javítja a vízháztartást, az ioncserélődést, a csontok felépülését (kalcium), az anyagcserét és a szervek természetes védekezőrendszerét.

E fantasztikus forrás segítségével lehetőség nyílik arra, hogy mindent megadjunk szervezetünknek, amire csak szüksége van: ásványi sókat, nyomelemeket, vitaminokat, aminosavakat. Szebbek, sugárzóbbak, energikusabbak leszünk.

Térkép

Extra

 

Veszprém a királynék városa

Várjuk szeretettel
nyári programjainkkal,
megújult belvárosunkkal!